#REZIST. Sunt cetăţean european şi am dreptul să mă duc la parlamentul meu din Bruxelles, când cel din Bucureşti e confiscat de infractori

Mălin Bot, jurnalist independent

Mesajul #REZIST s-a auzit clar și puternic la Bruxelles, în Parlamentul European. Asta a deranjat teribil mafia din politică.

Acțiunile #REZIST din Parlamentul European au stricat un plan bine gândit și pritocit de Dragnea, Tăriceanu și asociații.  Un plan care trebuia să rezolve multora problemele cu legea, prin modificarea Codului Penal şi decapitarea DNA.
În spatele infractorului Dragnea și inculpatului Tăriceanu stau foarte mulți penali care sunt toți angrenați în susținerea acestui plan, direct sau prin „voci” pe care le controlează, televiziuni, ziare, mari site-uri de ştiri.

Pe unii îi știam. Pe alții i-am descoperit acum. Numele lor nu e relevant pentru mine, relevant e numitorul comun care ne ajuta pe toți să-i identificăm.  Important e că știm mai bine cui spunem #vavedem.

Astăzi, numitorul comun al tuturor vocilor pe care ne vorbesc inculpatul Tăriceanu și infractorul Dragnea sunt acuzele de trădare de țară pe care le lansează toți…

Vezi articolul original 950 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: